Vinduer og døre

Brug for en tømrer til at isætte nye vinduer og døre i Aarhus?

Så er vi hos Tømrer-Montage og Gulve ApS klar til at hjælpe dig godt videre. Vi har bl.a. specialiseret os i at montere nye døre og vinduer for både private og erhvervslivet i Aarhus og omegn. Og vi kan også hjælpe dig – uanset om du blot skal have skiftet en rude, eller om hele huset skal energioptimeres med energirigtige vinduer og døre.

Læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Tætte vinduer og døre er vigtigt for dit hjem

Hvis der er én ting, der er særligt vigtigt for funktionen i dit hjem, så er det vinduer og døre, der fungerer ordentligt. Behovet for læ for vind og vejr er nemlig blandt de mest grundlæggende behov, vi har som mennesker – og dårlige vinduer og døre kan være med til at kompromittere hjemmets funktion på netop dette punkt.

De fleste af os kender følelsen af, at man bare ikke kan blive fri for træk i hjemmet. Uanset hvor meget man synes man tætner døren eller vinduet, så blæser det altid en anelse ind gennem sprækkerne. Og sådan skal det selvfølgelig ikke være. Utætte vinduer og døre koster både på bekvemmeligheden, på dit hjems sundhed og på pengepungen.

Vi klarer alle dine monterings- og renoveringsbehov

Hos Tømrer-Montage og Gulve ApS har vi specialiseret os i at sikre, at dit hjems døre og vinduer gør præcist hvad de skal. At de kun er åbne når de er åbne – og ellers slutter helt tæt. Og uanset om dette blot skal realiseres via simple reparationer, eller om det kræver komplet nymontage, så er vi tømreren til opgaven.

Få et tilbud nu

Skal vi give dig et godt tilbud på renovering af hjemmets vinduer og døre – eller montering af nye af slagsen? Så er det nu, vi gerne vil høre om dit projekt. Ring os op på tlf.: 40 71 17 12, eller skriv til os via formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Kontakt os

Kontakt os i dag


Se vores projekter